Наши пријатели

Втор натпреварувачки ден на младинскиот меѓународен турнир

Денес се одиграа натпреварите од третото и четвртото коло од младинскиот меѓународен турнир.

Резултати трето коло:

09:30 часот – Македонија Б – Србија 24:25 (10:14)

11:00 часот – Македонија А – Полска 25:22 (14:11)

12:30 часот – Црна Гора – Унгарија 15:21 (09:09)

 

Резултати четврто коло:

17:00 часот – Македонија Б – Црна Гора 27:27 (13:16)

18:30 часот – Македонија А – Србија 24:18 (13:09)

20:00 часот – Полска – Унгарија 24:22 (08:06)

 

Дневен билтен од натпревари

Утре (20.12.2018) се играат последните натпревари од турнирот

09:30 часот – Србија – Црна Гора

11:00 часот – Полска – Македонија Б

12:30 часот – Унгарија – Македонија А

 

Ве покануваме да ги проследиме натпреварите и да дадеме подршка на младите.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright