Наши пријатели

КАНЦЕЛАРИЈА НА РФМ

Филип Милошевски

Генерален Секретар на РФМ

Александра Ѓорѓевиќ

Асистент на генерален секретар и трансфер на играчи

Славе Николов

Комесар за натпревари

Силвана Карбеска

Координатор на Супер лиги и домашно првенство

Јовица Крстаноски

Комесар на младински лиги

no-photo

Камер Металари

Координатор за Прва Лига

Марија Јовчева

Координатор на младински лиги

Даниела Дамјановска

Координатор за кадетски и пионерски лиги

 
fullxxxvideosfullxxxvideos.cc

no-photo

Елена Симјановска

Правна Служба

Драган Начевски

Советник на претседателот на РФМ

Саше Шетловски

Регистрација на играчи и сметководство

Тони Младеновски

Економ

Иван Јосифовски

ИТ Служба

Валентина Андоновска

Телефонски оператор

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright