Вести

СЕЛЕКТОРОТ НА ЖЕНСКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА КРИСТИЈАН ГРЧЕВСКИ ГО ОБЈАВУВА ПОШИРОКИОТ СПИСОК НА РАКОМЕТАРКИ ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ КВАЛИФИКАЦИСКИ НАТПРЕВАРИ

Селекторот на женската сениорска репрезентација на Македонија, Кристијан Грчевски го објавува поширокиот список на ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за пласман на WOMEN’S EHF EURO

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви за младинска, кадетска и пионерска женска лига за натпреварувачка сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се одржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во младинска, кадетска и пионерска машка лига за

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви за младинска, кадетска и пионерска машка лига за натпреварувачка сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се одржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во младинска, кадетска и пионерска машка лига за

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ, односно Член 3 точка 11 од Законот

Прочитај повеќе

Конкурс за избор на стручни лица, тренери во  ДСУ  Спортска Академија – Скопје

Потребните документи наведени во Конкурсот треба да се достават на адреса на канцеларијата на Ракометната Федерација на Македонија (Бул. Кузман Јосифовски – Питу, бр.15, 1000

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ , односно Член 3 точка 11 од

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Прва Лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Прва Машка Лига за натпреварувачка сезона 2023/2024.

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за натпреварувачка сезона 2023/2024.

Прочитај повеќе