Здруженија/РФМ

Информација за медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Согласно насоките и мерките за заштита и превенција од вирусот CoVid-19, Ве известуваме дека на ден 13.02.2021 (сабота) со почеток во

Прочитај повеќе

ИНФОРМАЦИЈА ЗА МЕДИУМИТЕ

Раководството на Ракометната Федерација на Македонија (РФМ) одлучи да не ја користи финансиската поддршка за 13 свои вработени во спортската администрација за месеците април и

Прочитај повеќе

Соопштение за јавност

Почитувани, Ве известуваме дека Раководството на Ракометната федерација на Македонија донесе одлука за прекин во период од 14 дена на Националното ракометно првенство во Супер

Прочитај повеќе