Радослав Стојановиќ објавува поширок список за селекција на кадетска машка репрeзентација

Селекторот на машката кадетска репрезентација, г-дин РадославСтојановиќ го објавува поширокиот список на ракометари за селекција. СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ Собирот е закажан на ден 25.06.2022 во Хотел Карпош –...

Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за изборен тренинг

Селекторот на женската репрезентација, г-дин Љубомир Савевски го објавува списокот на повикан ракометарки за изборен тренинг за ракометарки родени 2006/2007 година. ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРКИ ЗА ИЗБОРЕН ТРЕНИНГ Изборниот тренинг е...

Информација

Врска поведената постапка кон Делегатот-Контролор г-дин Марјан Начевски, по насока на Европскиот Арбитражен суд, постапката се прекинува односно запира. Со почит, Ракометна Федерација на Македонија

Последни Вести

Новости поврзани со репрезентацијата

Последни новости за клубовите

Табели