Клубови

Извлечени натпреварувачките броеви за младинска, кадетска и пионерска женска лига за натпреварувачка сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се одржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во младинска, кадетска и пионерска машка лига за

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви за младинска, кадетска и пионерска машка лига за натпреварувачка сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се одржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во младинска, кадетска и пионерска машка лига за

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за натпреварувачка сезона 2023/2024.

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви на екипите учесници ви Супер машка лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на екипите учесници во Супер машка лига за натпреварувачка сезона 2023/24.

Прочитај повеќе

СТРУЧНИОТ ШТАБ И ТРЕНЕРОТ НА МАШКАТА КАДЕТСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ГЕНЕРАЦИЈА 2004 ГОДИНА ГО ОБЈАВУВА СПИСОКОТ НА РАКОМЕТАРИ ПОВИКАНИ ЗА НАСТАП НА ПРЕСТОЈНОТО 2023 IHF Men’s Youth World Championship

Стручниот штаб и тренерот на машката кадетска репрезентација генерација 2004 , Г-дин Радослав Стојановиќ, го објавуваат списокот на повикани ракометари за подготвителниот период во Маврово

Прочитај повеќе

Информација за извлекување на натпреварувачките броеви и групите на клубовите учесници во Супер машка лига за натпреварувачка сезона 2023/24

Ве известуваме дека на 15.06.2023 (четврток) во 14:00 часот во просториите на Ракометната федерација ќе се оддржи извлекување на натпреварувачките броеви и групите на клубовите

Прочитај повеќе

СТРУЧНИОТ ШТАБ И ТРЕНЕРОТ НА МАШКАТА КАДЕТСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ГО ОБЈАВУВААТ ПОШИРОКИОТ СПИСОК НА РАКОМЕТАРИ ЗА ПРЕСТОЈНОТО 2023 IHF Men’s Youth World Championship

Стручниот штаб и тренерот на кадетската машка репрезентација Г-дин Радослав Стојановиќ, го објавуваат поширокиот список на ракометари за претстојното 2023 IHF Men’s Youth World Championship

Прочитај повеќе

Информација

Во рамки на IHF Неделата за едукација на ракометни тренери и ракометни судии, во организација на International Handball Federation во период од 10.06.2023 до 16.06.2023 година ќе биде спроведена/организирана оnline едукација. Сите заинтересирани лица можат

Прочитај повеќе