Наши пријатели

Репрезентација – Мажи

Информација

Почитувани, Ве информираме дека  Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35, 59 и 60 од Статутот поради...

Информација

Почитувани, Ве известуваме дека на денешната прес-конференција одржана online Претседателот на Ракомететната Федерација на Македонија...

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright