Репрезентација – Мажи

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАТПРЕВАРОТ НА МАШКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СО СЕЛЕКЦИЈАТА НА ТУРЦИЈА

Ракометната Федерација на Македонија ги известува љубителите на ракометот дека сениорската селекција во недела (30.04.2023 г.), со почеток во 18:00 часот во Спортскиот Центар „Борис Трајковски“ во Скопје, ќе го одигра квалификацискиот  натпревар во рамки

Прочитај повеќе

Селекторот на машката сениорска репрезентација Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за квалификациски натпревари во рамки на Men’s EHF EURO 2024 Qualifiers

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за претстојните натпревари против репрезентациите на Луксембург и Турција во

Прочитај повеќе

Стручниот штаб и тренерот на машката ракометна репрезентација на родени 2004 и помлади го објавуваат список на повикани ракометари

Стручниот штаб и тренерот на кадетската машка ракометна репрезентација, г-дин Радослав Стојановиќ го објавуваат списокот на повикани ракометари за собир и настап на претстојната ЕХФ

Прочитај повеќе

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на ракометари за претстојните натпревари во рамки на Men’s EHF EURO 2024 Qualifiers

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на ракометари за претстојните натпревари во рамки на Men’s EHF EURO 2024

Прочитај повеќе

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОДАЖБА НА ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА НАТПРЕВАРОТ НА МАШКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СО СЕЛЕКЦИЈАТА НА ПОРТУГАЛИЈА

Ракометната Федерација на Македонија ги известува љубителите на ракометот дека сениорската селекција во четврток (09.03.2023 г.), со почеток во 19:00 часот во Спортскиот Центар „Борис Трајковски“ во Скопје, ќе го одигра квалификацискиот  натпревар во рамки

Прочитај повеќе

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација Кирил Лазаров го објавува списокот на ракометари за претстојните натпревари во рамки на Men’s EHF EURO 2024 Qualifiers Phase 2 со репрезентацијата на Португалија

Селекторот на машката сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува списокот на ракометари за претстојните натпревари против репрезентацијата на Португалија во рамки на Men’s

Прочитај повеќе