декември 19, 2018

РФМ ја исплати премијата од 10.000 евра на женската сениорска репрезентација за пласман во баражот за СП

По претходно донесена Одлука на Управниот Одбор, Ракометната Федерација на Македонија ја исплати премијата од 10.000 евра на женската сениорска репрезентација, за пласман во баражот

Прочитај повеќе