ТОП ВЕСТИ

СЕЛЕКТОРОТ НА ЖЕНСКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА КРИСТИЈАН ГРЧЕВСКИ ГО ОБЈАВУВА ПОШИРОКИОТ СПИСОК НА РАКОМЕТАРКИ ЗА ПРЕСТОЈНИТЕ КВАЛИФИКАЦИСКИ НАТПРЕВАРИ

Селекторот на женската сениорска репрезентација на Македонија, Кристијан Грчевски го објавува поширокиот список на ракометарки за претстојните квалификациски натпревари за пласман на WOMEN’S EHF EURO

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ, односно Член 3 точка 11 од Законот

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член 35 од Статутот на РФМ , односно Член 3 точка 11 од

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Прва Лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Прва Машка Лига за натпреварувачка сезона 2023/2024.

Прочитај повеќе

Извлечени натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за сезона 2023/24

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија, се оддржа извлекување на натпреварувачките броеви на клубовите учесници во Супер Женска лига за натпреварувачка сезона 2023/2024.

Прочитај повеќе

Информација

Почитувани, Ве информираме дека  Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35, 59 и 60 од Статутот поради итност на донесување на одлука

Прочитај повеќе