ТОП ВЕСТИ

Кирил Лазаров го објавува списокот на ракометари за пријателските натпревари против Србија

Селекторот на сениорската машка ракометна репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува списокот на ракометари на Б репрезентација повикани за собир и настап на претстојните пријателски

Прочитај повеќе

Кирил Лазаров го објавува поширокиот списокот на ракометари за пријателските натпревари против Србија

Селекторот на сениорската машка ракометна репрезентација г-дин Кирил Лазаров го објавува поширокиот список на Б репрезентација за претстојните пријателски натпревари со репрезентацијата на Србија закажани

Прочитај повеќе

Информација

Врз основа на Дисциплинскиот правилник на РФМ, според член 77, член 79, член 81 и член 85, како и Статутот на РФМ, Првостепената дисциплинска комисија

Прочитај повеќе