Наши пријатели

Заврши првиот натпреварувачки ден на меѓународниот кадетски турнир

Денес во салата Автокоманда се одигра првото коло од кадетскиот меѓународен турнир. На турнирот учестуваат репрезентациите на Македонија А, Македонија Б, Србија, Бугарија и Босна и Херцеговина.

Резултати од прво коло:

Македонија (Б) – Србија 24:31 (11:17)

Македонија (А) – Бугарија  31:22 (16:12)

Босна и Херцеговина (слободна)

Дневен билтен на натпревари

Натпреварите од второто и третото коло започнуваат утре (11.12.2018) со почеток во 10:00 часот со натпреварот Босна и Херцеговина – Србија.

Распоред на натпревари од второ и трето коло:

10:00 часот Босна и Херцеговина – Србија

12:00 часот Македонија (Б) – Бугарија

18:00 часот Босна и Херцеговина – Бугарија

20:00 часот Македонија (А) – Србија

Влезот за претстојните натпревари во спортската сала Автокоманда е слободен. Ве покануваме заедно да ги проследиме натпреварите.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright