декември 10, 2019

Селекторот Симе Симовски го објавува списокот на ракометарки повикани за собир

Селекторот на Женската сениорска репрезентација на Македонија, г-дин Симе Симовски, објави список од 19 ракометарки повикани на собир. Список на повикани ракометарки Собирот на репрезентацијата е

Прочитај повеќе

Данило Брестовац го објавува списокот на повикани ракометари за собир и настап на меѓународни пријателски натпревари

Селекторот на машката сениорска репрезентација, г-дин Данило Брестовац го објавува списокот на повикани ракометари за собир за меѓународни пријателски турнири во Србија и Романија. Список

Прочитај повеќе