Селекторот на женската сениорска репрезентација Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за подготовки за Медитерански Игри

Селекторот на женската сениорска репрезентација Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за подготовки за Медитерански Игри

Селекторот на женската сениорска репрезентација, г-дин Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за подготовки за Медитерански Игри Оран, Алжир 2022.

Медитеранските игри ќе се одржат во Оран, Алжир во период од 25.06 до 05.07.2022 година.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРКИ

Собирот е закажан на ден 13.06.2022 со почеток во 12.30 часот во Хотел Карпош во Скопје.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за