Репрезентација – Жени

Стручниот штаб и селекторот на женската младинска ракометна репрезентација Дарко Јанев го објавуваат поширокиот список на ракометарки

Стручниот штаб и селекторот на женската младинска ракометна репрезентација г-дин Дарко Јанев го објавува поширокиот список на ракометарки за претстојното 24th IHF Women’s Junior World

Прочитај повеќе

Раководството на РФМ оствари средба со женската сениорска репрезентација

Раководството на Ракометната федерација на Македонија, денес оствари средба со сениорките и со стручниот штаб на женскиот сениорски национален тим. Непосредно по враќањето на женската

Прочитај повеќе

Стручниот штаб и тренерот-селектор на женската младинска ракометна репрезентација Дарко Јанев го објавуваат списокот на ракометарки повикани за собир

Стручниот штаб и тренерот-селектор на женската младинска ракометна репрезентација г-дин Дарко Јанев, го објавува списокот на ракометарки повикани за собир и подготовки во рамки на

Прочитај повеќе

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација Кристијан Грчевски го објавува скратениот список на ракометарки повикани за собир

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кристијан Грчевски го објавува скратениот список на ракометарки повикани за собир за претстојните натпревари со репрезентацијата на Азербејџан

Прочитај повеќе

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација Кристијан Грчевски го објавува поширокиот список на ракометарки

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација Кристијан Грчевски го објавува поширокиот список на ракометарки повикани за собир за претстојните натпревари со репрезентацијата на Азербејџан и

Прочитај повеќе

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Женската сениорска национална селекција , во рамки на квалификацискиот циклус Women’s EHF EURO 2024 Qualifiers  собирот го започнува на 25.02.2024 год.(недела), ќе се одиграат двата натпревари

Прочитај повеќе

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација Кристијан Грчевски го објавува скратениот список на ракометарки повикани за собир

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација, г-дин Кристијан Грчевски го објавува скратениот список на ракометарки повикани за собир за претстојните натпревари со репрезентацијата на Шпанија

Прочитај повеќе

Селекторот Кристијан Грчевски го објавува поширокиот список на ракометарки за претстојната ЕХФ недела

Селекторот на женската сениорска ракометна репрезентација, Кристијан Грчевски го објавува поширокиот список на ракометарки за претстојните натпревари со репрезентацијата на Шпанија во рамки на Women’s

Прочитај повеќе