мај 23, 2022

Селекторот на машката сениорска репрезентација Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за подготовки за Медитерански игри

Селекторот на машката сениорска репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за подготовки за Медитерански игри Оран, Алжир 2022. Медитеранските игри ќе

Прочитај повеќе

Селекторот на женската сениорска репрезентација Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за подготовки за Медитерански Игри

Селекторот на женската сениорска репрезентација, г-дин Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за подготовки за Медитерански Игри Оран, Алжир 2022. Медитеранските игри ќе

Прочитај повеќе