Селекторот на машката сениорска репрезентација Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за подготовки за Медитерански игри

Селекторот на машката сениорска репрезентација Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за подготовки за Медитерански игри

Селекторот на машката сениорска репрезентација, г-дин Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за подготовки за Медитерански игри Оран, Алжир 2022.

Медитеранските игри ќе се одржат во Оран, Алжир во период од 25.06 до 05.07.2022 година.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Собирот е закажан на ден 13.06.2022 со почеток во 13.30 часот во Хотел Карпош во Скопје.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести