РК Еурофарм Пелистер е шампион во Машка Супер Лига за натпреварувачка сезона 2022/23

РК Еурофарм Пелистер е шампион во Машка Супер Лига за натпреварувачка сезона 2022/23

Денес официјално беше доделен пехарот за шампион во Машка Супер лига на екипата РК Еурофарм Пелистер за натпреварувачка сезона 2022/23.

Вечерва во СС Бори Чурлевски во Битола по завршување на натпреварот РК Еурофарм Пелистер – ГРК Тиквеш 2014, пехарот и медалите беа доделени од страна на членот на Управниот Одбор на РФМ, ЛА

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член