Ракометна Федерација на Македонија организира меѓународен ракометен турнир

Ракометна Федерација на Македонија организира меѓународен ракометен турнир

Ракометната федерација на Македонија во период од 10ти до 13ти Декември 2019 година ќе организира меѓународен ракометен турнир за ракометари родени 2002/2003 година и помлади.

Младите надежи на Република Македонија ќе настапат со две селекции во категорија за родени 2002/2003-та година и помлади, селектирани од селекторот г-дин Никола Матлиевски.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА А РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА Б РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА

Собирот е закажан на ден 09.12.2019 во Скопје во спортската сала Автокоманда со почеток во 09:30 часот за Македонија Б  и во 11.00 часот за Македонија А.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Известување до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве известува дека апликациите за акредитации за