ноември 29, 2019

Ракометна Федерација на Македонија организира меѓународен ракометен турнир

Ракометната федерација на Македонија во период од 10–ти до 13–ти Декември 2019 година ќе организира меѓународен ракометен турнир за ракометари родени 2002/2003 година и помлади. Младите надежи

Прочитај повеќе