Радослав Стојановиќ објавува поширок список за селекција на кадетска машка репрeзентација

Радослав Стојановиќ објавува поширок список за селекција на кадетска машка репрeзентација

Селекторот на машката кадетска репрезентација, г-дин РадославСтојановиќ го објавува поширокиот список на ракометари за селекција.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Собирот е закажан на ден 25.06.2022 во Хотел Карпош – Скопје со почеток во 13:00 часот.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Врска поведената постапка кон Делегатот-Контролор г-дин Марјан Начевски, по насока на Европскиот Арбитражен