јуни 20, 2022

Радослав Стојановиќ објавува поширок список за селекција на кадетска машка репрeзентација

Селекторот на машката кадетска репрезентација, г-дин Радослав Стојановиќ го објавува поширокиот список на ракометари за селекција. СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ Собирот е закажан на ден

Прочитај повеќе