Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за изборен тренинг

Љубомир Савевски го објавува списокот на повикани ракометарки за изборен тренинг

Селекторот на женската репрезентација, г-дин Љубомир Савевски го објавува списокот на повикан ракометарки за изборен тренинг за ракометарки родени 2006/2007 година.

ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРКИ ЗА ИЗБОРЕН ТРЕНИНГ

Изборниот тренинг е закажан на ден 16.06.2022 година со почеток во 10.30 часот во С.С. Автокоманда

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести