Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Романија

Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Романија

Почитувани претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот бараж натпревар за СП 2019 што ќе се одигра во СЦ „Борис Трајковски“ на ден 10.06.2018 година од 20:30 часот помеѓу националните селекции на Македонија и Романија, можете да ги испраќате на следнава електронска адреса:

agjorgjevikj@macedoniahandball.com.mk

Рокот за аплицирање е до 06.06.2018 (среда), заклучно со 18:00 часот, додека подигнувањето на акредитациите ќе се одвива во просториите на Ракометната Федерација на Македонија на 07.06. и 08.06. (четврток и петок) најдоцна до 12:00 часот.

Напомена: Апликациите испратени по истекот на овој рок нема да бидат земени предвид.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија донесе Одлука по пристигнато барање од

Известување до медиуми

Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитирање на претставниците на медиумите за