јуни 4, 2018

Известување за акредитирање на медиуми за натпреварот Македонија – Романија

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија ве информира дека апликациите за акредитации за претстојниот бараж натпревар за СП 2019 што ќе се одигра во

Прочитај повеќе