Наши пријатели

Информација за прес-конференција

Почитувани спортски пријатели и претставници на медиумите,

Ракометната Федерација на Македонија, Ве поканува на прес-конференција по повод претстојниот настап на македонската машката сениорска репрезентација на Европското првенство во Шведска, Австрија и Норвешка во јануари 2020 година.

Прес-конференцијата ќе се одржи во понеделник (30 Декември 2019 година) во просториите на седиштето на РФМ во Скопје, со почеток од 12:30 часот.

Со почит,
Ракометна Федерација на Македонија

 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright