декември 27, 2019

Информација за прес-конференција

Почитувани спортски пријатели и претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија, Ве поканува на прес-конференција по повод претстојниот настап на македонската машката сениорска репрезентација на

Прочитај повеќе