ТРЕНЕР/СЕЛЕКТОР НА КАДЕТСКАТА МАШКА СЕЛЕКЦИЈА ТАНЕСКИ НАУМ ОБЈАВУВА ПОШИРОК СПИСОК ЗА СЕЛЕКЦИЈА

ТРЕНЕР/СЕЛЕКТОР НА КАДЕТСКАТА МАШКА СЕЛЕКЦИЈА ТАНЕСКИ НАУМ ОБЈАВУВА ПОШИРОК СПИСОК ЗА СЕЛЕКЦИЈА

Тренер/Селектор на кадетската машка репрезентација на Македонија Танески Наум го објавува поширокиот список на повикани ракометари за селекција.

ПОШИРОК СПИСОК НА РАКОМЕТАРИ

Кадетската машка репрезентација на Македонија во претстојниот период ќе биде дел Carpaty Trophy во Плоешти, Романија кој ќе се оддржи во период од 25.10 до 29.10.

На Carpaty Trophy покрај нашата кадетска селекција ќе учестуваат и репрезентациите на Египет, Црна Гора и Романија.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести