Наши пријатели

СООПШТЕНИЕ

Ракометната федерација на Македонија ја известува спортската јавност дека во координација со директорот на машките репрезентации г-дин Милчо Чакарески, заеднички донесоа одлука за прекин на досегашниот ангажман.  

Г-дин Милчо Чакарески ја извршуваше функцијата спортски директор во период од март 2016 до септември 2019, поради персонални професионални ангажмани г-дин Чакарески се повлекува од функцијата во стручниот штаб на машките ракометни репрезентации.

Во периодот кој следува УО на РФМ ќе постави нов вршител на функцијата.

Спортски поздрав.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright