октомври 29, 2019

СООПШТЕНИЕ

Ракометната федерација на Македонија ја известува спортската јавност дека во координација со директорот на машките репрезентации г-дин Милчо Чакарески, заеднички донесоа одлука за прекин на

Прочитај повеќе