Сениорите против Шпанија, Турција, Грција и Алжир на Медитерански Игри

Сениорите против Шпанија, Турција, Грција и Алжир на Медитерански Игри

Машката сениорска репрезентација на Македонија е дел од групата Б по оддржаната ждребка за претстојните Медитерански Игри кои ќе се одржат во Оран, Алжир во период од 25.06 – 05.07.2022.

Противници на сениорската репрезентација на Македонија во групата Б се репрезентациите на Шпанија, Турција, Грција и домаќинот Алжир.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Согласно член  32, 34, 35, 38, од Статутот на Ракометната Федерација на