СЕЛЕКТОРОТ НА МАШКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТЦИЈА КИРИЛ ЛАЗАРОВ ГО ОБЈАВУВА СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СОБИР И ПОДГОТОВКИ ЗА EHF EURO 2024

СЕЛЕКТОРОТ НА МАШКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТЦИЈА КИРИЛ ЛАЗАРОВ ГО ОБЈАВУВА СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СОБИР И ПОДГОТОВКИ ЗА EHF EURO 2024

Селекторот на машката сениорска репрезентација на Македонија Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за собир и подготовки за претстојното EHF Euro 2024 кое ќе се оддржи во Германија.

EHF Euro 2024 ќе се оддржи во период од 10.01.2024 – 28.01.2024 во Германија , а нашата сениорска репрезентација е дел од групата А заедно со репрезнтациите на Германија , Франција и Швајцарија.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Собирот се закажува на ден 20.12.2023 (среда) со почеток во 17.00 часот во Хотел Александар Палас во Скопје.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Женската сениорска национална селекција , во рамки на квалификацискиот циклус Women’s EHF EURO 2024