декември 15, 2023

СЕЛЕКТОРОТ НА МАШКАТА СЕНИОРСКА РЕПРЕЗЕНТЦИЈА КИРИЛ ЛАЗАРОВ ГО ОБЈАВУВА СПИСОКОТ НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СОБИР И ПОДГОТОВКИ ЗА EHF EURO 2024

Селекторот на машката сениорска репрезентација на Македонија Кирил Лазаров го објавува списокот на повикани ракометари за собир и подготовки за претстојното EHF Euro 2024 кое

Прочитај повеќе