Селекторите на машката и женската сениорска репрезентација ги објавија пошироките списоците за претстојните Медитерански игри

Селекторите на машката и женската сениорска репрезентација ги објавија пошироките списоците за претстојните Медитерански игри

Селекторот на машката сениорска репрезентација г-дин Кирил Лазаров и селекторот на женската сениорска репрезентација г-дин Љубомир Савевски ѓи објавуваат пошироките списоци на ракометари/ки за Медитерански игри.

ПОШИРОК СПИСОК НА РАКОМЕТАРИ

ПОШИРОК СПИСОК НА РАКОМЕТАРКИ

Медитеранските игри ќе се одржат во Оран, Алжир во период од 25.06 до 05.07.2022 година.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести