Резултати – Куп на Македонија Жени

Резултати – Куп на Македонија Жени

ГРУПА А

20.03.2022 – ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЖРК – РК КУЗМАН ВАРДАР 42:19 (19:08) – записник

20.03.2022 – ЖРК ВАРДАР – ЖРК СТРУЖАНКА 32:20 (15:12) – записник

20.03.2022 – ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЖРК – ЖРК ВАРДАР 27:24 (17:13) – записник

ГРУПА Б

19.03.2022 – РК ФЕНИКС АМС – ЖРК СПАРТАК 29:27 (11:12) – записник

20.03.2022 – ЖРК ОВЧЕ ПОЛЕ – ЖРК ЧАИР 35:41 (14:24) – записник

23.03.2022 – РК ФЕНИКС АМС – ЖРК ЧАИР 33:39 (18:19) – записник

ГРУПА В

19.03.2022 – ЖРК МЕТАЛУРГ – РК АСТИБО 43:19 (22:12) – записник

19.03.2022 – ЖРК ШАМПИОН – ЖРК ГЕВГЕЛИЈА 23:21 (12:09) – записник

19.03.2022 – ЖРК МЕТАЛУРГ – ЖРК ШАМПИОН 31:17 (15:06) – записник

ГРУПА Г

19.03.2022 – ЖРК ПЕЛИСТЕР 2012 – ЖРК КУМАНОВО 15:42 (08:21) – записник

СЛОБОДЕН – ЖРК ДЕСПИНА

20.03.2022 – ЖРК КУМАНОВО – ЖРК ДЕСПИНА 28:19 (15:11) – записник

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ЖРК, ЖРК ЧАИР, ЖРК МЕТАЛУРГ и ЖРК КУМАНОВО се пласираа на Ф4 Куп на Македонија. Ф4 е предвиден да се игра на 07/08.05.2022.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Женската сениорска национална селекција , во рамки на квалификацискиот циклус Women’s EHF EURO 2024