Куп на Македонија

Извлечени елиминационите парови од Куп на Македонија во машка конкуренција

Денес во просториите на Ракометната Федерација на Македонија се оддржа извлекување на паровите од елиминационото коло од Куп на Македонија во машка конкуренција. Извлечените парови:

Прочитај повеќе

Информација за извлекување на полуфиналните парови Ф4 Куп на Македонија во машка и женска конкуренција

Ве известуваме дека извлекувањето на полуфиналните парови од Ф4 Куп на Македонија во машка и женска конкуренција ќе се оддржи на 04.05.2023 (четврток) во 12:00

Прочитај повеќе

Извлечени четвртфиналните групи од Купот на Македонија во машка и женска конкуренција

Денес во просториите на Ракометната федерација на Македонија се оддржа извлекувањето на четвртфиналните групи од Купот на Македонија во машка конкуренција и женска конкуренција. Четвртфиналните

Прочитај повеќе