Распоред и термини на натпреварите од меѓународниот ракометен турнир во Скопје

Распоред и термини на натпреварите од меѓународниот ракометен турнир во Скопје

Ракометната федерација на Македонија во период од 10ти до 13ти Декември 2019 година ќе организира меѓународен ракометен турнир за ракометари родени 2002/2003 година и помлади.

На турнирот ќе учествуваат репрезентациите на Македонија (A), Македонија (Б), Србија, Бугарија и Босна и Херцеговина.

Распоред и термини на натпревари:

10.12.2019

(18:00 часот) Македонија (Б) – Србија 

(20:00 часот) Македонија (А) – Бугарија

11.12.2019

(10:00 часот) Босна и Херцеговија – Србија

(12:00 часот) Македонија (Б) – Бугарија

(18:00 часот) Босна и Херцеговина – Бугарија

(20:00 часот) Македонија (А) – Србија

12.12.2019

(10:00 часот) Бугарија – Србија

(12:00 часот) Босна и Херцеговина – Македонија (Б)

(20:00 часот) Македонија (А) – Босна и Херцеговина

13.12.2019

(10:00 часот) Македонија (А) – Македонија (Б)

Влезот за претстојните натпревари во спортската сала Автокоманда е слободен. Ве покануваме заедно да ги проследиме натпреварите.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести