Полугодишна конференција за клубови од Сениорски лиги

Полугодишна конференција за клубови од Сениорски лиги

Полугодишната конференција за клубовите од ВИП Супер машката лига, Женската лига и Првата машка ракометна лига ќе се одржи на ден 07.02.2017 (вторник) во просториите на Град Скопје, со почеток во:

– Прва лига мажи: 16.30 часот
– ВИП Супер машка лига: 17.30 часот
– Женска лига: 17.30 часот

ДНЕВЕН РЕД НА КОНФЕРЕНЦИЈА НА КЛУБОВИ ОД СЕНИОРСКИ ЛИГИ

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести