Објавен списокот за собир на прва селекција на ракометари родени 2002 година и помлади

Објавен списокот за собир на прва селекција на ракометари родени 2002 година и помлади

Селекторот г-дин Данило Брестовац  го објавува списокот за прва селекција на ракометари родени 2002 година и помлади.

 

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ.

 

Собирот ќе се одржи во спортската сала Расадник во Скопје на ден 22 Октомври 2018 со почеток во 10 часот.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

По претходно донесена одлука на Управниот Одбор, денес Ракометната Федерација на Македонија ја

Информација за медиуми

Почитувани, Ракометна Федерација на Македонија (РФМ) работи, постапува и одлучува единствено согласно утврдените

Информација

Почитувани, Ве информираме Управниот Одбор на Ракометната Федерација на Македонија, согласно Член 35,