Куп на Македонија (жени) – Делегирање Полуфинале и Финале

Куп на Македонија (жени) – Делегирање Полуфинале и Финале

ДЕЛЕГИРАЊЕ КУП ПОЛУФИНАЛЕ И ФИНАЛЕ – ЖЕНИ

ПОЛУФИНАЛЕ

ЖРК Вардар – ЖРК Стружанка

Куманово, 09.05.2019 год. (четврток) – 17:00 часот – Сала: Куманово

Судии: Илиевски Методија – Илиевски Михајло / Битола

Дел-контролор: Ѓоргиевски Митко / Скопје

ЖРК Куманово – ЖРК Металург

Куманово, 09.05.2019 год. (четврток) – 20:00 часот – Сала: Куманово

Судии: Начевски Виктор – Божиновски Даниело / Скопје – Битола

Дел-контролор: Мирчески Лери / Скопје

ФИНАЛЕ

ЖРК Куманово – ЖРК Металург / ЖРК Вардар – ЖРК Стружанка

Куманово, 11.05.2019 год. (сабота) – 16:00 часот – Сала: Куманово

Судии: Митревски Димитар – Тодоровски Благојче / Скопје

Дел-контролори: Огњановски Марјан – Јаневски Љупчо / Скопје

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член