Фото: Тренинг на сениорите во Битола

Фото: Тренинг на сениорите во Битола

trening bitola trening bitola2 trening bitola3 trening bitola4

ФОТО: Гол.мк

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член

Информација

Почитувани, Ве известуваме, во делот на спроведување на програмските активности, а согласно член