Наши пријатели

РЕЗУЛТАТИ – ПРВА ЛИГА МАЖИ ГР.1 – Сезона 2018/19

DateEventTime/Results
Весна Акум. - ГРК Тиквеш
Работнички - Преспа
РК Аеродром - Младост Бог.
Металург 2 - Партизан
Младост Бог. - Работнички
Преспа - Металург 2
ГРК Тиквеш - РК Аеродром
Партизан - Весна Акум.
Партизан - Преспа
Весна Акум. - РК Аеродром
Металург 2 - Младост Бог.
Работнички - ГРК Тиквеш
Преспа - Весна Акум.
Младост Бог. - Партизан
ГРК Тиквеш - Металург 2
РК Аеродром - Работнички
Преспа - Младост Бог.
Партизан - ГРК Тиквеш
Металург 2 - РК Аеродром
Весна Акум. - Работнички
Младост Бог. - Весна Акум.
ГРК Тиквеш - Преспа
Работнички - Металург 2
РК Аеродром - Партизан
Преспа - РК Аеродром
Весна Акум. - Металург 2
Младост Бог. - ГРК Тиквеш
Партизан - Работнички
Младост Бог. - РК Аеродром
Преспа - Работнички
ГРК Тиквеш - Весна Акум.
Партизан - Металург 2
Металург 2 - Преспа
Весна Акум. - Партизан
Работнички - Младост Бог.
РК Аеродром - ГРК Тиквеш
Преспа - Партизан
Младост Бог. - Металург 2
РК Аеродром - Весна Акум.
ГРК Тиквеш - Работнички
Металург 2 - ГРК Тиквеш
Партизан - Младост Бог.
Работнички - РК Аеродром
Весна Акум. - Преспа
ГРК Тиквеш - Партизан
Младост Бог. - Преспа
Работнички - Весна Акум.
Цемс - Металург 2
Преспа - ГРК Тиквеш
Партизан - Цемс
Весна Акум. - Младост Бог.
Металург 2 - Работнички
ГРК Тиквеш - Младост Бог.
Металург 2 - Весна Акум.
Цемс - Преспа
Работнички - Партизан

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright