Наши пријатели

ЗРТМ: Распоред на предавања – Модул 1, втор дел

Здружението на ракометни тренери на Македонија организира Модул 1 втор дел, што ќе се одржи во периодот од 1 до 3 септември 2017 година во хотелот „Истатов“ во Дојран.

МОДУЛ 1, ВТОР ДЕЛ – РАСПОРЕД НА ПРЕДАВАЊА

Здружението на ракометни тренери на Македонија информира дека во периодот од 6 до 8 октомври 2017 година ќе се одржи нов почетен прв дел од Модул 1. Пријавувањето трае до 15.09.2017 на следната e-mail адреса: zrtmakedonija@gmail.com

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright