Наши пријатели

Заврши меѓународниот кадетски турнир во Скопје

Денес се одигра последниот натпревар од кадетскиот меѓународен турнир помеѓу Македонија (Б) и Македонија (А). Со тоа заврши турнирот организиран од Ракоментната Федерација на Македонија.

Постигнати резултати од последното коло:

Македонија (Б) – Македонија (А) 22 – 22 (12 – 10)

 

Победник на турнирот е селекцијата на Србија

По завршување на натпреварите беа доделени пехари за најуспешните репрезентации.

Прво место: Србија

Второ место: Македонија (Б)

Трето место: Босна и Херцеговина

Конечен билтен 

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright