Тренерите Стојановиќ и Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари родени 2004/2005 повикани за селекција

Тренерите Стојановиќ и Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари родени 2004/2005 повикани за селекција

Тренерите на машката ракометна селекција на ракометари родени 2004/2005 година и помлади г-дин Радослав Стојановиќ и г-дин Кирил Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари повикани за селекција.

СПИСОК НА ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ ЗА СЕЛЕКЦИЈА

Собирот е закажан на ден 14.12.2019 во СС Автокоманда со почеток во 10:00 часот.

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Во рамки на претстојното Европско Првенство (Унгарија – Словачка) 2022, македонската сениорска репрезентација