декември 11, 2019

Тренерите Стојановиќ и Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари родени 2004/2005 повикани за селекција

Тренерите на машката ракометна селекција на ракометари родени 2004/2005 година и помлади г-дин Радослав Стојановиќ и г-дин Кирил Атанасовски го објавуваат списокот на ракометари повикани

Прочитај повеќе