Наши пријатели

Список на повикани ракометари родени 2004 и помлади за учество на пријателски турнир во Романија

Ракометната федерација на Македoнија го објавува списокот на повикани ракометари за собир и подготовки за учество на пријателски турнир во Романија за машка младинска категорија родени 2004 и помлади.

Репрезентацијата на Македонија ќе настапи на турнир во Букурешт, Романија во период од 14.02 до 16.02, и ќе одиграат два натпревари против репрезентацијата на Романија.

ПОВИКАНИ РАКОМЕТАРИ

Собирот е закажан за ден 13.02.2020 со почеток во 14.00 часот во СС Автокоманда.

Слични вести

Ракометна Федерација на Македонија, бул. "Кузман Јосифовски - Питу" бр. 15, 1000 Скопје © 2015 Copyright