РК СТРУГА

РК СТРУГА

[columns]
[four-columns]
струга

 

 

 

 

 

[/four-columns][three-four-columns]

Адреса на клубот: Ул. Владо Малески Тале бр.5  Tел: 046/788 – 318

Одговорно лице:

Ана Нелоска (078-272-438)

Ристе Миноски (070-352-297)

Интернет страница: /

Сала: Тими – Струга

Боја на дресови: син / црвен / црн

Голмани: црн / син / зелен

[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Останати вести

Информација

Почитувани спортски пријатели, Ве известуваме дека за ракометниот натпревар во рамките на ЕХФ

Информација до медиуми

Почитувани претставници на медиумите, Ракометната Федерација на Македонија Ве информира дека апликациите за акредитации