октомври 31, 2007

ГРК ТИКВЕШ

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Tел/факс: web: Сала: Боја на дресови: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]  

Прочитај повеќе

РК СТРУГА

[columns] [four-columns]           [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Ул. Владо Малески Тале бр.5  Tел: 046/788 – 318 Одговорно лице: Ана Нелоска (078-272-438)

Прочитај повеќе

РК Младост 09

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Маршал Тито Бр.78, 1484 Богданци Tел/факс: web: Сала: Боја на дресови: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]  

Прочитај повеќе

ГРК Борец

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Ул. Алексо Демниевски Бауман бр.10, 1400 Велес Одговорни лица: Ристо Велков (078/205-870) E-mail: grkborec@gmail.com Сала: Гемиџии (Ул. Сараевска бр.25, 1400 Велес) Боја на

Прочитај повеќе

РК Риниа М

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Tел/факс: web: Сала: Боја на дресови: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]  

Прочитај повеќе

ГРК ГОСТИВАР

[columns] [four-columns] [/four-columns][three-four-columns] Адреса на клубот: Одговорно лице: Tел: факс: Сала: Боја на дресови: шорцеви: Голмани: [/three-four-columns] [/columns]

Прочитај повеќе