РК Македонија Ѓорче Петров

РК Македонија Ѓорче Петров

[columns]
[four-columns]

[/four-columns][three-four-columns]
Адреса на клубот: Игњат Атанасовски Лок.3; Битола

Tел/факс:

web:

Сала:

Боја на дресови:

Голмани:
[/three-four-columns]
[/columns]

 

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn

Останати вести

ИНФОРМАЦИЈА

Почитувани, Женската сениорска национална селекција , во рамки на квалификацискиот циклус Women’s EHF EURO 2024